Saturday, February 6, 2010

ANDA RASA BLOG INI LUCAH TAK???

Assalamualaikum semua,pertama sekali minta maaf kalau ada kata-kata yang boleh membuatkan anda semua terasa hati..disini saya inginkan komen membina dari anda semua untuk blog saya ini.Pertanyaan saya adalah ANDA RASA BLOG INI LUCAH TAK??? kalau ramai yang cakap lucah maka saya tidak la teragak-agak untuk menutup blog ini demi kepuasan hati CIK EDITOR Saya sanggup tutup blog ini demi Cik Editor OKEY! saya tunggu komen dari anda semua,sekian saja ikhlas dari saya SHAM!

30 comments:

FARHANNA~ said...

i think, ok je...
nothing yg lucah...
cume blog nie byk paparkn gmbr yg plik2..hehehe;)
but still xmlampaui batas...

Nazatul shima said...

tak pon. ok je..klo lucah tu mmg lgi tggi rating nti..hhoho..

BezBuddy said...

xlucah pon...hehe

r0sLiNa said...

ha????
lucah kew???
biasa jew k0t...

bundleaddict said...

interpretasi kelucahan itu berbeza mengikut individu. ada yg melabel sesuatu itu sgt lucah, pada masa yg sama individu lain mengatakannya tidak lucah... aku sependapat dgn golongan2 yg mengatakan 'blog' ko nie bukan blog lucah. aku lebih senang melabelkan blog ko nie sebagai blog hiburan org dewasa yg tahu membezakan mana +ve, mana -ve... mana kelucahan, mana hiburan...

...hehehe... jgn gaduh2.. jom shoping kat blog aku...

BELALANG said...

setuju ngan bundle....
masing2 da besr kan... ermm gmbr2 tu hnyalah hiburan semata2...

x perlu nk enterpritasikan jadi lain... hehe
lgpun kalo suma org buat blog baik.. sapa nk buat blog lucah??? ekeke
gurau je..
ape2 pun.. trus je blogging k.. keep it up bro =)

+dieabella+ said...

x!!suke tgok pix2 u..=)

ME~SARA said...

Salam,

Ai rasa takde ape yang lucah kot, kadang-kadang manusia ni ingat dia dah bijak sangat, tu pasal dia meninggi diri, pandang rendah kat org lain, ingat diri sendiri dah bijak, serupa macam dia dah tinggi kat langit, tapi dia terlupa rumput kat bumi. Kalau dia bijak nau, nape tak jadi ustazah ek? Jadi angkasawan ke, jadi wirawati negara ke? ekekeke....tak salah kalau nak nasihatkan orang, tapi biar berpada, lagipun sham tak paksa kita masuk blog dia ni pun, terpulang pada kita, kalau nak masuk, kita kena tengok la isinya, kalau takmo masuk, boleh blahhhh...

Cik Emi said...

tak lucah! tayah ttp! leh gak aku gelak2 layan blog ni

Qismina said...

aku suka tgk blog ko.. lucah maybe certain pic jer..

zoncapriku said...

OK jer..blogger2 semua pun mebi 18thn ke ats...truskn la apa yg anda buat skrg ni...

pawaka19 said...

relax bro..mybe lawak tu nampak lucah..tp kita kene positif..tol tak..itu adalah seni lawak

::cdot the dot:: said...

lucah? tang mana? sikit pun aku tak stim baca blog ko....

PenuliS said...

jd lucah bila org yg tgk tu punye otak lucah!xkn semua blog nk sama je kan?masing2 punye identiti blog..so just trskn...

armin yosh said...

funnny

fAyE fEy fEi FaiR fAy said...

besa ja pun...hahaha

||| PöJìé PööH ||| said...

Pojie sokong kata² bundleaddict!
Ohh ada org komplen la nih yer, no wonder dah ilang pic kucing di celahan ittew..
Hehee..
Cool la beb, kita dah matang, dah lebih 18 tahun, xkan nak bfikiran jumud, i'm sure u just wiah ppl to enjoy the pic, tolong la jgn jadi kolot sgt wahai pembaca..

Tp jgn close tau Sampir, baru berjinak2 dgn lawak2 di blog kamu nih dgn konsep "let the picture story"..
Simple n sempoi!

Azam Shah said...

tak lucah ekceli..
terpulang la pada sapa yang melihatnya...

suka blog ni banyak pic pelik lagi berani mati..
cuma letak la story or kupasan kat setiap pic..
baru la berinformatif :P

hui jangan nak ngengada tutup blog okeyh~pedulik jer org lain tuh,,,

orang muo said...

salam tuan tanah,
orang muo berpandangan blog ini bukan blog lucah, malah ia berunsur informasi yg memberi maksud tersirat.jika kita menafsir sesuatu secara positif maka baiklah ia. orang muo berharap saudara teruskan usaha yg baik ini. sebagai seorang bloger kita harus sedia menerima apa jua persepsi orang lain dgn hati dan perasaan terbuka. hidup blogers!

zulhilmi bdk blur said...

alahai...
mcm merajuk trok sgt je ni...
k je pon..
hihi

phoenix90 said...

sape ckp blog ko nie lucah mmg bangang! biasa ar nie.. suka2.. open minded ar kan? go..go. gooo! :)

kulop ludin said...

lucah ckit2, idak ngapa tuan tanah..
huhu!!

etuza said...

Ini kreativiti awak. Mind awak, it' s ok ja. Cuma sometime terkejut pun ada. Tak apa bah! ini blog kamu.

Sekawan said...

Met Mlm Semuanya from indonesia

kulanz said...

salam.. setiap org punya konotasi berlainan pada perkataan lucah tu..
begitu jg dgn gambar... setiap gambar memberikan impression yg blainan pd ssorg, so klu ada org lain kata blog ni lucah... kita tak bole salahkan interpretasi diorang.. tapi bg aku sendiri.. blog ni x sampai tahap lucah.. ianya lebih kpd hiburan utk org yg open minded.. so, teruskan blog ni bro.. akupun suka lepak sini..

RaMa2UnGU said...

EH, mn de blog ni lucah..memandai jek sesape yg kata blog ko ni lucah...tak blaja kot ape mksud lucah tu...hohoho...

rilek22 je bro..takyah nak ttp blog ko ni..pdulikan ape org nk ckp..yg pntng blog ko BUKAN BLOG LUCAH ok!!

fifie said...

tak lucah, lawak. kah kah

CiK EdiToR said...

tak perlu nk tutup blog ni..cuma perlu buang gmbr yg nmpk lucah jer.
bgus ada gmbr yg teruk dh dibuang
sy cuma menegur..klu bkn aku yg tegur, org lain tetap akan tegur..tak perlu buat utk puaskan hati aku..sila buat ats kesedaran sendiri..nak open minded biar kena pada tempatnya..blog bukannyer terhad pada 18 thun ke ats..klu content utk org dewasa, perlu ada tanda amaran utk content to adult only..blog ni bkn satu tempt je bleh tgk, seluruh dunia bleh tgk.
mmg la korng kata tak lucah, sebab dia dh buang beberpa gmbr yg sgt keterlaluan..tak semestinya org yg berjya tu pandai, ada degree berpuluh2..tak semestinya ustzh je bleh bg nasihat..klu cm tu org tua/muda tak leh nasihat org lain klu bkn ustz/ustzah la ye..

nk letak pic lawak, biar betul lawak, tak ada unsur lucah..tak ada seni lawak yg lucah, ajrn sesat tu.lawak lucah bkn seni lawak.. lawak tu menghiburkan, jgn nodai ngn unsur lucah..ada web alacanggung best utk dilihat, cthinya..

sesuatu blog tidak dikatakan lucah jika content boleh dilihat oleh kanak2 bwh umur 13 thun/remaja bwh 18 thn..tak semua yg 18 thun ke ats pndai berfikir mana baik buruk..klu tak, tak ada penjenayah, takkn ada bdk ipt jd penagih dadah, klu pndai fikir..

klu blog ni tak lucah, nape beberapa gmbr telah dialihkan.korang pikir la sendiri.
kesan tgk gmbr lucah, hmpir sama dgn kesan tgk video lucah..tak faedah, meningktkn nafsu, mengurngkn daya ingatn, susah nk faham yg cikgu ajr..

peminat fanatik blog ni, jgn cepat melenting ye..fikir-fikirlah..
berfikir sesaat tu lebih baik dari solat sunat 2 rakaat..
jgn melihat siapa yg berkata, tp lihat apa yg diperkatakannya.
blog mencerminkan mentaliti seorg blogger itu..sperti wajah mencerminkan rahsia hati manusia itu
-selamat tinggal-

Anonymous said...

hahaha.. tumpang gelak je boleh????
anyway i enjoy je tgk blog u

yaya said...

hahaha.. tumpang gelak je boleh????
anyway i enjoy je tgk blog u