Tuesday, January 8, 2013

REBET PEMBELIAN TELEFON RM200

Assalamualaikum,lama betul rasanya tak update blog bertuah ni,apa pun terima kasih kepada pengunjung blog SAMPIR2U kerana masih sudi datang melawat blog yang tak seberapa ini...tq arrr korang semua..hehehe ok kita terus ke tajuk atas tu,gua sebenarnya nak share kat korang cara nak apply rebet pembelian telefon rm200 tu,cukup mudah sebenarnya cara nak apply rebet tu melalui permohonan online cuma klik link INI dan ikut step yang ada kat dalam tu,tapi ramai yang merungut kena tunggu lama baru dapat apply,kenapa jadi macam tu?kerana korang tak ikut step kat dalam tu..kihkihkih...ini antara pic yang gua berjaya tolong daftarkan..sonang jo la weiii...





1 comments:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)