Monday, May 17, 2010

KISAH AMAX WIMAX

Huhuhuhu..tentu korang tertanya tanya mane pegi sham2u kan?hehehe yg sbnrnye bkn xnk berblog lg tp lepas je apply line amax wimax ari tu tiba2 je line tara plak..puas godek2 modem putih amax wimax tu..kot2 rosak ke ape..tp xjmpa apa pn..ye la apply lum sbln..rosak menda kan? bila call kat amax wimax je ngan sukacita nye diaorg ckp line amax wimax wat mase skg tgh upgrade selama 2 bulan! hahahaha itu la dia internet malaysia! mati2 aku ingatkan modem bodo tu rosak rupa2nye diaorg tgh dirikan menara amax wimax kat kawasan aku daa padahal aku baru je sign kontrak selama 2 tahun! tu aku kira ok lg la..biasa la br bka kedai kn..kasi pacak2 menara atuk dia dlu la..tp yg aku bengang cam nk ggt ekor kucen ialah diaorg langsung xbg notis! bg la pelanggan mak notis ke bapak notis ke dlu..ni pelanggan plak yg kna call diaorg..hawau btl! klu x call ari tu smpai skg la aku tuduh modem amax wimax ni yg rosak..huhuhu! so aku nyer selera nk berblog dh terbantut balik..xtau la bila menara2 itu siap..dia ckp 2 bulan je..so kna la tgu..cian gue..hehehe..jgn lpa msuk sampir2u ye..kasi up2 traffic n klik2 iklan.. nnt menara amax wimax dh siap aku kejar blog korang balik! hehehe cayang korang!


4 comments:

Si Kenit said...

ahaha
lost connection
takpa tunggu menara siap oke!
CUNNN =P

Fasya Abdy said...

sengal :P

PenuliS said...

xyah bertenet..hangen je dgn berukband skrg ni!!

::cdot the dot:: said...

huh!!lembsss mcm sipur bahabi!