Monday, June 21, 2010

PINDAH

Assalamualaikum,huhuhu lame betul tak buka blog ni gara2 amax wimax..bengang tul la tapi sham2u bukan la nak cerita pasal bengang ni tapi nak cerita pasal nak pindah rumah..huhuhu..pindah kat mane??? owhh..pindah dekat2 je..boring duk kat damansara..nak try masuk subang pula! penat betul sebab dalam masa 3 tahun ni dah 5 kali asyik pindah je! cam lari dari rumah la pulak..kihkihkih..tapi takpe,harap2 kali ni kekal la utk selamanye ke kan best..dah malas asyik nak pindah je..macam lari dari along pun ada..hahahaha! sabar je la..pindah ni susah juga woo..kena sewa lori lagi,cuci rumah lagi dan banyak lagi la..tu belum campur panggil ustaz dtg umah wat kenduri tu..adoiii..tapi takpe kali ni YANG TERAKHIR! bleh ke?ala mesti boleh punye le..so dah msuk umah baru nanti le  sambung wat blog..kepala dah ringan..tapi line amax bodo tu ade tak?TAKDE! so kna la tukar/potong kat p1 wimax sabar je la aku ni..so lepas pindah nanti sham2u akan buka kedai balik tak payah dah tunggu/mengharap line amax wimax bodo tu! bengang ni..adesss!

3 comments:

PenuliS said...

slmt berpindah ke umah baru!!

sham2u said...

makaseh..hehehe

::cdot the dot:: said...

napa lari gi subang plak??

klu dok damansara kan bole jmpa...

kan dah jauh...hmm....bye..