Monday, July 19, 2010

SENI PASIR

Assalamualaikum,lame betul rasenye tak update blog sampir2u ni..berjanggut n berhabuk daa..ade la dlm 4 bln kot..uiii lame tu sempat hamil daa..hahaha ok ni first entry dari sham2u..nah amek korang!

Singa pasir daa..tak tau camane dia buat misai tu..huhuhu

Yang ni macam cicak je aku tengok..ala dinosour la..

Wow..! cun aaa dia buat tengkorak ni..macam real je!

Hah yang ni bukan pasir ye tapi manusia daa..
pakai 2 topi untuk melindungi 'rambut' kwang3!

Sekian saja la untuk kali ini,malas nak taip panjang2..lagipun gambar2 pelik banyak lagi ni,samada korang pernah tengok sebelum ni ke layan je la..nak abeskan stok gambar pelik2 ni..hehehe..opsss gue dah pindah..hahaha saje.

13 comments:

relevan said...

Wakaka!..

::cdot the dot:: said...

yg last tuh aku suka....

mantap!!

sham2u said...

hahaha bnyk la ko nyer mantap cdot..

nuriz said...

yg bawah sekali seni gak ke kuang kuang kuang

sham2u said...

kira seni gak la tu nuriz..hehehe..

AQMAR said...

ooo.pale kecik tutop ngan topi kecik yer..baru sy taw..hahaha;p

sham2u said...

hahaha..janji tutup daa

hentakbelipat said...

gmba last tu patut dah boleh timbus dgn pasi kot..baru jdi seni pasir

diraja22 said...

indahnya seni alam..

iqbalsyarie said...

hahahaha...gambar last tu paling berseni..wahaa
Post baru:Ini baru mukaddimah aje

RaMa2UnGU said...

berbakat btol org yg bt arc tu...detailll...

tpau yg last tu pun berseni gak..hahahaha...
seni alam kn..

Dark Half said...

sand art camni salu gak tgk
ada lg 1 yg best, pavement art... 3D habis

Latest entry grafik novel gua ~ Aku Pilih Neraka!

911 said...

yang bawah tu bukan tutup rambut tu... tutup kepala.. muahahaha