Saturday, April 24, 2010

BROKE BREK BERUK

Sabtu dan ahad memang hari yang slow..slow?ya betul2..cam upin ipin lak..huhuhu yg sebenarnye line tenet amat la slow sgt2..nk update blog pown ssh! apa lg klu nk upload pic ke..lg la ssh!tp besa la line tenet kat malaysia ni mmg mcm ni..dr dlu smpai la dh nk tahap pakcik ni pown still cam tu gak! nyampah tul..cam nk tumbuk idung je..hahaha! aku br je nk aktif berblog ni..adoii laa!

Tak tau nak buat apa bila line tenet jadi slow..cam nk jd beruk je!

4 comments:

sugar2 kapas strawberry said...

huhuhu..line tenet kt kampuss mmg suxx kot..
cm kura2 patah kaki je

::cdot the dot:: said...

nasib baik kat sini line mendesupp...maklumla. disuap kacip patimah hari2...laju jek...

relevan said...

Memang slow..nak laju cuba tenet dalam keretapi laju..

Sara KMS said...

huhu..
darah betul ker tu??
hoho.. (^^)b
pdn muke..