Tuesday, April 27, 2010

JIMAT PAMPERS

Bijak tak mak dia? jimat pampers weh..sehari berapa gelas agaknye..

16 comments:

RaMa2UnGU said...

hahah...masa dia tidur bleh la...buatnye die o'ok cane??

zures said...

hehehe agaknya bb tu tidur tegak camtu je ke? camanalah kalau dia golek2 mau tumpah air tu weh...

hans said...

xkan dia tidur statik jer
mesti ada pusing2 juga
habis tumpah air kencing

Idalara said...

hahaha..awk ni buat sy gelak besar..
tak gamak rasanya nk bg gitu kt anak2(skrg cucu kot sbb anak dh besar2)

Kniedaz said...

nak jimat pampers jd tak jimat sebab kena beli sabun cuci tilam suma sebab dia tdo gerak2 air kencing tumpah..hehe

Sham said...

mak dia kna slalu kat tepi tu..dia pancut je p buang..mak dia jd penunggu setia la..kwang3

Syaz Shuk said...

sian la baby tuh..

Syafiq Kadiran said...

kreatif tol mak dia...
tapi apsal x sambong getah paip teros g toilet...
hahaha

aYu said...

ha?
kalau die buang air besar?

Seri Bahasa said...

baru seri nampak stail camne nak jimat duit kot, kan boleh cuci semula.

::cdot the dot:: said...

cuba ko try plak buat camtuh, saham....xyah la mlm2 ko susah2 kengkang2 gi toilet..

sham said...

::cdot the dot:: said...

cuba ko try plak buat camtuh, saham....xyah la mlm2 ko susah2 kengkang2 gi toilet..


Sham: nak gak try,hahaha masalahnye nak cr gelas tu yg ssh coz smua gelas kecik je..hahahaha!

+akufobia+ said...

kalau baby girl ada cara?

ASaDa RyutaRo said...

hadoii!!! ini mmg kes nk jimat pampers!! giler la..

kang tersepit dak tu punya, naya je.

Izzlin said...

ok.. balik rumah kang ak practice kat anak buah... muahahahaha XD

myFirdaus said...

adehh... kedekut nyer....