Tuesday, April 27, 2010

WINDOWS SEVEN DAN AMAX WIMAX

Akhirnye setelah bertukar windows xp ke windows 7 dan juga setelah menggunakan line amax wimax maka problem line yang kureng itu telah berjaya diselesaikan dengan jayanye..ada sedikit perubahan..lama2 nnt banyak la perubahan tu..

Pakai windows 7 ultimate memang best,laju dan stabil


Pakai line amax wimax yang paling murah punya rm68 sebulan
kelajuan 1 mbps unlimited
jadi selepas ini siang malam la download movies tanpa stop!
berbaloi tak?

Jadi selepas ini boleh la blogwalking dan update blog dengan hati yang gumbira..huhuhu

 




5 comments:

Frodo Baggins said...

hahahahha ~~
download movie maria ozawa nanti
sila pas kat aku yer. ekekekke


>>___<<


woohaaa!! tenet kadang sengal gaban.

sham said...

maria ozawa?hahahaha..sudeh semestinye..jumm..kwang3

Kyuubi_85 said...

aku pun nak. hahaha

+akufobia+ said...

sebelum ni guna apa?

Sham said...

+akufobia+ said...

sebelum ni guna apa?


sham:sebelum ni guna windows xp je..terasa sangat perbezaannye..cam langit ngan bumi daa..kahkahkah